Hau hauora. Ka tohatohahia e te kaiwhakamakuku te mamaoa i roto i te ruma noho. Ka mau te ringa o te wahine ki te kohu

rongo

Haerenga Kiritaki Ahitereiria

I tenei wiki, i toro mai tetahi kaihoko mai i Ahitereiria ki to maatau wheketere ki te whai korero hohonu mo nga huarahi mahi tahi a meake nei. Ko tenei haerenga e tohu ana i te kaha ake o te hononga mahi tahi i waenga i te kaihoko me to taatau kamupene, a kua whakatakoto he turanga pakari mo te mahi tahi a meake nei.

I manaakihia te tira e o matou kaiwhakahaere matua me te toro atu ki o matou raina whakangao matatau me nga whakaurunga R&D. I te haerenga o te wheketere, i tino maioha te kaihoko ki a maatau mahi auaha i roto i nga mahi hangarau-nui me te whanaketanga pumau, me te whakaatu i tona pono me te hiahia ki te whakahohonu i te mahi tahi me ta maatau kamupene.

bizoe wheketere humidifier me te diffuser

I te wananga whakawhiti, i korero hohonu nga taha e rua mo nga kaupapa penei i te hokohoko rua, te mahi tahi hangarau me te whakawhānui ake i te maakete. I kii te kaihoko o Ahitereiria i tino mihi ratou ki te tuunga rangatira o to taatau kamupene i roto i nga mara o te whakamaarama, te hanga atamai me nga miihini aromatherapy, me te tumanako ki te tirotiro tahi i te maakete o te ao me nga painga o nga taha e rua.

I whakaae nga taha e rua ko tenei haerenga i whakatakoto he turanga pakari mo te mahi tahi a meake nei, ka whakatairanga ake i nga whakawhitinga ohaoha me te hokohoko i waenga i a Ahitereiria me to taatau kamupene, me te whakatairanga i te mahi tahi i waenga i nga taha e rua i roto i nga mahi hangarau me te whakawhanaketanga ahumahi ki te taumata hou.

Ko te haerenga angitu o te kaihoko o Ahitereiria ehara i te mea i whakanui noa i te whanaungatanga me te whakawhirinaki tahi i waenga i nga taha e rua, engari i werohia ano te hihiko me te hihiri ki te mahi tahi a meake nei. Kei te tumanako matou ki te mahi tahi me o matou hoa o Ahitereiria kia pai ake te mahi tahi!


Wā tuku: Mei-07-2024